logo hanze

Uitleg assessment

Hou tijdens het invullen van de studiekeuzecheck rekening met het volgende:
• Je kunt een vraag maar 1 x beantwoorden. Je kunt dus geen correcties aanbrengen, kies je antwoord daarom zorgvuldig.
• Je kunt tussentijds stoppen door uit te loggen. Als je weer inlogt gaat de check verder waar je was gebleven.
• Je moet sommige vragen binnen een bepaalde tijd beantwoorden, anders vervalt de vraag. De klok zie je op je scherm. De tijd is zo ingesteld dat je de vraag goed binnen de tijd zou kunnen beantwoorden.
• In de check zijn vragen opgenomen over alle vijf opleidingen die Life Science & Technology aanbiedt. Je komt dus niet alleen vragen tegen over jouw specifieke opleiding.
• Vul de studiekeuzecheck in vóór de aangegeven datum in het assessment overzicht.
• Met je inlogcode kun je de resultaten weer bekijken.
• Wachtwoord vergeten? Vraag dan via de link een nieuw wachtwoord aanvragen. Gebruik hiervoor het emailadres dat je hebt gebruikt voor je inschrijving bij Studielink.
• In totaal ben je zo’n 60 minuten bezig met het assessment.

Start Studiekeuzecheck
Je kunt met de studiekeuzecheck beginnen door in het oranje bovenmenu op assessments te klikken en vervolgens op het assessment van jouw opleiding. Heb je je ingeschreven voor meerdere opleidingen bij LST, dan hoef je maar 1 x het assessment te maken. Open wel beide assessments om vervolgens je aan te melden voor de matchingsdag. 
Neem de tijd en probeer je goed te concentreren. De Check begint met een aantal algemene gegevens en vragen over je vooropleiding, studiekeuze en motivatie.

Meld je na afloop van de Check aan voor de matchingsdag
Meld je na het afronden van de check meteen aan voor de matchingsdag. Onder NIEUWE AFSPRAKEN staat de datum van de dag aangegeven. Meld je daar z.s.m. voor aan, want ook de matchingsdag is een verplicht onderdeel van de studiekeuzecheck. Na het aanmelden ontvang je informatie over het programma en de locatie van de matchingsdag.

Afmelden
Je kunt alleen een verzoek indienen om de studiekeuzecheck op een ander moment te doen met een aantoonbaar geldige reden. Bijvoorbeeld als het gaat om een begrafenis, een ongeval of een onverwachte toets of examenherkansing. Ziekte kan een geldige reden zijn, maar dan moet je wel een medische verklaring kunnen overleggen. Voorbeelden van een ongeldige reden zijn bijvoorbeeld een vakantie of een rijexamen die je geboekt hebt nadat je je hebt ingeschreven in Studielink of een bijbaantje.
Afmelden kan via j.e.lieberom-schregardus@pl.hanze.nl. De opleiding neemt dan z.s.m. contact met je op om te bepalen of er een geldige reden is voor je afzegging. Ook als je niet aanwezig bent op de Matchingsdag neemt de opleiding contact met je op om jouw afwezigheid te bespreken en vast te stellen of dit een geldige reden had.

Ik kan het assessment niet openen. Wat nu?
Neem in dat geval contact op met je opleiding: j.e.lieberom-schregardus@pl.hanze.nl

Mijn computer is gecrasht tijdens het maken van mijn assessment. Wat nu?
De vragen die zijn beantwoord zijn, zijn opgeslagen. Je kunt op een andere computer opnieuw inloggen en verder gaan waar je gebleven bent. Lukt het dan nog niet, neem dan contact op met je opleiding.

Is de studiekeuzecheck verplicht?
Alle studenten die voor een opleiding bij Life Science & Technology inschrijven moeten de studiekeuzecheck verplicht doen: zowel het online assessment als het deelnemen aan de matchingsdag. Het is zeker zinvol om de Check te maken, omdat het assessment en de matchingsgdag een goed beeld geven van of jij bij de opleiding past en de opleiding ook bij jou aansluit.

De Hanzehogeschool Groningen zal de opdrachten en de vragen die jij maakt vertrouwelijk behandelen. 

Als het om een matchingsdag fysiek op school gaat, dan vind je afspraak plaats op het volgende adres:
Hanzehogeschool Groningen
Instituut voor Life Science & Technology
Van DoorenVeste (gebouw M)
Zernikeplein 11
9747 AS Groningen

Hier vind je de routebeschrijving naar Van DoorenVeste. Routebeschrijving

fotovandoorenveste

Contact
Team Hanze StudieKeuzeCheck
Hanzehogeschool Groningen
Life Science & Technology
Zernikeplein 11
9747 AS Groningen
T: 050 595 79 36 of 050 595 4569
E: c.w.molenaar@pl.hanze.nl
W: www.hanze.nl

openingstijden secretariaat LST: ma t/m vr 8.00 - 16.00 uur